Prijsvraag januari

 

Topford- boekenpakket mét stickers!
Er zijn weer twee nieuwe delen in de Leven op Topford-serie verschenen! In Het Skikampioenschap worden de jeugdkampioenschappen skiën gehouden op Walviseiland. Dus gaan de Thea Sisters een weekje op skivakantie. Ze ontdekken al snel dat het leven van een topsporter niet altijd over rozen gaat… In Topfords Topstylist krijgt Topford bezoek van het favoriete tv-programma van de Thea Sisters: Fashion Project! En dat niet alleen, de vijf vriendinnen zijn zelfs de sterren tijdens deze aflevering! De boeken zijn los van elkaar te lezen. 


Heel veel meiden zijn dol op de serie Leven op Topford! De vijf vriendinnen maken spannende avonturen mee en lossen allerlei mysteries samen op. Er zijn inmiddels heel wat verhalen verschenen van het Leven op Topford? Weet jij hoeveel? Het skikampioenschap en Topfords Topstylist zijn deel …
a. 18 en 19
b. 10 en 11
c. 4 en 5


Weet jij het? Vul het antwoord snel in en maak kans op dit geweldige boekenpakket mét stickers! 


Meedoen kan tot 1 februari 2017. Vraag voordat je meedoet toestemming aan een volwassene! Je adres wordt alleen gebruikt als je gewonnen hebt. We gebruiken het niet voor andere mailings en geven het niet door aan derden. Winnaars krijgen automatisch bericht.

 

Doe mee met de prijsvraag!

captcha
(Typ de cijfers en letters zoals op het plaatje)