Informatie over een bezoek van Geronimo

Wilt u Geronimo een keer op bezoek hebben in uw winkel, instelling of klas? Dat kan! Stuur een e-mail naar Pelckmans Uitgevers om vrijblijvend informatie aan te vragen. 

Geronimo is namelijk dol op zijn fans en komt graag een keer langs om hen de poot te schudden. Hoe zo’n bezoek in zijn werk gaat, kunt u onder aan deze pagina lezen. Tevens zijn er een aantal dingen die handig zijn om te weten voordat u een bezoek boekt. Download daarvoor vooral ook de voorwaarden voor antwoord op al uw vragen.

Handige tips bij het boeken van Geronimo

 

Het boeken van een bezoek

Aan een bezoek zijn kosten verbonden. Deze kosten kunt u ook via een boekbestelling voldoen. Een bezoek duurt maximaal 2 uur, inclusief pauzes. Voor een boeking geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. Neem daarom tijdig contact met ons op om een teleurstelling te voorkomen. Het is niet mogelijk om tijdens één bezoek meerdere locaties te bezoeken.

 

Geronimo op bezoek

Er kunnen maximaal 100 kinderen bij het bezoek aanwezig zijn. Op die manier zorgen we ervoor dat ieder kind aan de beurt komt om Geronimo persoonlijk te ontmoeten! Tijdens zijn bezoek houdt Geronimo meerdere pauzes, en hij zit zodat hij gemakkelijk kan signeren. Draag daarom zorg voor praktische benodigdheden als een tafel, een stoel en een fatsoenlijke ruimte om te kunnen pauzeren en om te kleden. Verder drukken wij u op het hart dat Geronimo Stilton geen acteur is en niet als zodanig kan worden ingehuurd.

 

Contactpersoon

Wilt u meteen een bezoek boeken of heeft u nog vragen, neem dan contact op met Pelckmans Uitgevers. Geef duidelijk aan wat uw verwachtingen zijn. Daar houden wij zoveel mogelijk rekening mee.

 

Met uw hulp en begrip voor bovenstaande punten, kunnen we er met zijn allen voor zorgen dat het bezoek een groot succes wordt. We hopen u snel te zien!