De Wakkere Muis Lerarenkamer

Op deze pagina vindt u materiaal voor in de klas, zoals lesbrieven en kleurplaten. Er worden, zoals u weet, vaak boekbesprekingen gehouden over Thea of Geronimo Stilton. Wij zijn daar natuurlijk gi-ga-trots op! Aangezien u dus regelmatig met onze boeken te maken krijgt, maakt uitgeverij De Wakkere Muis daarom lesbrieven boordevol originele ideeën voor in de klas. Klik hiernaast voor een overzicht van allerlei lesideeën. Of geef u op voor de maandelijks lesbrief zodat u voortaan de lesbrieven in uw inbox ontvangt!

Materiaal voor in de klas

Om de leer- en leesontwikkeling bij kinderen te stimuleren, biedt De Wakkere Muis graag hulpmiddelen aan die u als leraar kunt gebruiken in uw lessen. Denk aan taal- en rekenspelletjes, kleurplaten, voorleesverhalen en nog veel meer! Altijd met een aantrekkelijk thema. Zo wordt leren nóg leuker. Bekijk het lesmateriaal.

 

Lesbrieven van Geronimo Stilton

De Wakkere Muis vindt educatie heel belangrijk. Daarom maakt ze maandelijks lesbrieven vol spelletjes en opdrachten. Geheel in de stijl van Geronimo Stilton, uiteraard! Dat zal vast de aandacht van uw leerlingen vangen én behouden! Naar de lesbrieven. De volgende lesbrief in uw inbox ontvangen?  Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief!

 

 

Hou deze pagina speciaal voor leraren in de gaten voor het allerlaatste Stiltonnieuws!