Voor de bibliotheek

Honderdduizenden kinderen leenden al een boek van Geronimo Stilton via de openbare bibliotheken. Geen wonder dus dat er regelmatig contact is tussen
de uitgeverij en ‘de bieb’. 
Uitgeverij De Wakkere Muis maakt veel promotie-materiaal, dat ook voor bibliotheken beschikbaar is. Hier leest u hoe u eraan kunt komen. Zelf is Geronimo al talloze malen bij een bibliotheek op bezoek geweest. Vaak ook in samenwerking met een boekhandel (tip!).

Makkelijk Lezen met Geronimo!

Na het grote succes van ons eerste Makkelijk Lezen-boek, hebben we inmiddels op veler verzoek een tweede Stilton-boek uitgegeven met een speciaal ontwikkeld lettertype, makkelijkere woorden en meer regelafstand. Deze twee titels zijn naast de Makkelijk Lezen-uitgave ook verkrijgbaar in een reguliere uitgave.
Meer over onze Makkelijk Lezen boeken

Luister eens een boek

Laat je meevoeren naar het fantasiastische rijk Fantasia of luister op het puntje van je stoel naar het spannende verhaal van De drakencode van Thea Stilton. Met de vier titels uit ons fonds die als luisterboek verkrijgbaar zijn, waan je je al snel in een andere wereld. De luisterboeken zijn ingesproken door Jan Meng en Isa Hoes en zijn ideaal voor in de auto, op vakantie of voor het slapen gaan.
Ga naar de luisterboeken

Materiaal voor in de bibliotheek

De Wakkere Muis is gek op het maken van uitdeelmateriaal.

Op beurzen heeft onze vertegenwoordigster dan ook altijd volop spullen bij zich. Opsturen doen we niet, dat geld geven we liever uit aan extra materiaal. Vergeet dus niet naar de beurzen te komen voor posters en andere leuke Geronimo Stilton uitdeeldingen.


Geronimo met maar liefst 5 titels in de top 10 van meest geleverde jeugdboeken aan de bibliotheek in 2013 stond?
 


Er weer een nieuw Makkelijk Lezen-boek van Geronimo Stilton is verschenen?
 Geronimo Stilton in het verleden menig bibliotheekfiliaal officieel geopend heeft?