Prijsvraag mei

In het gloednieuwe oerknagersavontuur Op zoek naar de oersoep speel jij zelf de hoofdrol! Met Geronimo Stilstone en zijn familie ga je op zoek naar het oeroude recept van oersoep. Samen met Geronimo beslis je welke weg je neemt om het recept te vinden! In dit boek vind je geen hoofdstukken, maar afslagen. Dat zijn steeds twee bladzijdes met een stuk verhaal en een puzzel. Maak de puzzel en bepaal zo welke afslag je neemt. Hoe het verhaal gaat, beslis je dus zelf. Ben je bang dat je de verkeerde afslag hebt genomen? Geen paniek! Lees gewoon verder en los de puzzels op, dan kom je vanzelf weer een keer op het goede pad. 

Wil jij zo snel mogelijk op zoek naar het recept van de oersoep? (Logisch, want die soep is ook om je snorharen bij af te likken!) Los dan alvast een van de puzzels uit het verhaal op en win dit keigave boek!


Kijk naar het rijtje letters hieronder, denk goed na … Welke letter komt er op de puntjes?
A-B-D-G-K-…
a.    R
b.    P
c.    S


Weet jij het? Vul het antwoord snel in en maak kans op dit keigave boek!


Meedoen kan tot 1 juni 2017. Vraag voordat je meedoet toestemming aan een volwassene! Je adres wordt alleen gebruikt als je gewonnen hebt. We gebruiken het niet voor andere mailings en geven het niet door aan derden. Winnaars krijgen automatisch bericht.

Doe mee met de prijsvraag!

captcha
(Typ de woorden zoals op het plaatje)