Prijsvraag juni

In Reis door de tijd 9 belandt Geronimo Stilton weer in een spannend avontuur. Hieronymus O’Glief, de directeur van het Archeologisch Museum in Rokford, lijkt de belangrijkste prijs voor een museum te gaan winnen. Maar dan, op het allerlaatste moment gebeurt er iets vreselijks: er ontbreken opeens drie grote kunstwerken in de collectie. Gi-ga-geitenkaas! Hierdoor loopt de directeur zijn prijs misschien mis.
Maar niet als het aan Geronimo ligt … Geronimo reist terug in de tijd om Hieronymus O’Glief te helpen. Daar ontmoet hij een aantal heel interessante figuren uit de geschiedenis, zoals Alexander de Grote, Cleopatra, Mozart en Francis Drake. Zal het Geronimo lukken de verzameling van het museum weer compleet te krijgen?

 

Geronimo Stilton ontmoet in Reis door de tijd 9 de wereldberoemde componist Wolfgang Amadeus Mozart. Waar komt deze wereldberoemde pianist vandaan?

 

a. Nederland
b. Oostenrijk  
c. Duitsland

 

Weet jij het antwoord? Vul het in en maak kans op dit supergave boek!

Meedoen kan tot 1 juli 2017. Vraag voordat je meedoet toestemming aan een volwassene! Je adres wordt alleen gebruikt als je gewonnen hebt. We gebruiken het niet voor andere mailings en geven het niet door aan derden. Winnaars krijgen automatisch bericht.

Doe mee met de prijsvraag!

captcha
(Typ de woorden zoals op het plaatje)